Iedereen maakt in zijn of haar leven wel zo'n periode door waarin het niet zo lekker gaat. Of waarin het zelfs helemaal niet goed gaat. En anders is er wel een naaste die met zichzelf in de knoop zit. Burnout en chronische vermoeidheid zijn in dit verband veel voorkomende klachten, maar er zijn natuurlijk nog talloze andere aandoeningen die niet even met een pilletje, een drankje of een goed gesprek verholpen zijn. Veel mensen blijven langdurig worstelen met wat anderen 'vage klachten' noemen. Wat nou vaag? Je voelt je beroerd!

Klik voor advies & inspiratie
In het schema hiernaast zijn de verschillende routes weergegeven die kunt afleggen, afhankelijk van de keuzes die je maakt.
Hoe je dat doet? KLIK HIER.

Boek als basis
De basis van deze site is het boek "Met u is niks mis", een bij vlagen bizar sprookje over burnout raken en weer opbloeien. Het gaat over iemand die burnout is geraakt en over zijn zoektocht naar herstel. Of: hoe een Hollandse polderjongen in zeven valkuilen tegelijk viel, zich een weg baande door het doolhof van hulpverleners, de toppen van de verwachtingen beklom en door de dalen van de teleurstellingen doolde. Om tenslotte zijn bestemming te vinden.

Bestellen
Je kunt het boek bestellen bij de auteur.

LEES VERDER....